top of page
CORONA MAATREGELEN
IN THEATER IN ZUYD

Wij vinden het fijn u weer te mogen verwelkomen in ons theater. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en acteurs staat voorop. Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalvemeter-regel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Dit zal natuurlijk anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we zullen er alles aan doen om onze bezoekers in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

KLACHTEN

U bent welkom, maar u moet u echter thuis blijven als:
- u verkoudheidsklachten heeft, zoals: neusverkoudheid; loopneus, keelpijn; lichte hoest, en/of; verhoging (tot 38 graden Celsius) of koorts.
- u een huisgenoot heeft die verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid heeft.

U bent weer welkom als u en uw huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.

ENTREE

Direct na binnenkomst wordt er door medewerkers van de publieksservice  een controlegesprek gevoerd.
Deze medewerker zal de bezoekers helpen, indien nodig, en draagt tevens zorg voor de opvolging van de 1,5 meter regel.

U volgt doormiddel van pijlen de route naar de zaal. De 1,5 meter wordt aangegeven door verschillende duidelijke grondstickers, die op de looproutes worden aangegeven.

 

GARDEROBE
De garderobe is niet in gebruik. Jassen en tassen kunnen meegenomen worden de zaal in. Deze jassen en tassen kunnen de bezoekers op de stoel naast hen leggen.

FOYÉR

De foyer in het theater is alleen voor de voorstelling geopend. 

TOEGANG ZAAL

Indien de zaaldeuren nog niet zijn geopend, zullen wij door middel van verschillende grondstickers aangeven waar bezoekers op veilige afstand kunnen wachten. Placeren in de zaal gebeurt op aanwijzing van de medewerkers.
 

REGELS TIJDENS DE VOORSTELLING
Voorafgaand aan de voorstelling worden de bezoekers geïnstrueerd over de regels, die in de zaal gelden. Hierin wordt ook aangegeven dat het gebruik van de toiletten tijdens de voorstelling niet mogelijk is. Ook wordt alvast aangekondigd wat de procedure zal zijn na afloop van de voorstelling.

ZITPLAATSEN

Toegangsbewijzen worden online gekocht/gereserveerd zonder specifieke stoel. De avond van de voorstelling wijst de medewerker van het theater u de rij toe en dient u in te schuiven.

PAUZE

We proberen het aantal contactmomenten en het aantal momenten waarop oponthoud kan plaatsvinden tot een minimum te beperken. Hierdoor zijn er vooralsnog geen pauzes in de voorstelling en blijft de bar na afloop gesloten.

TOILET

Toiletbezoek tijdens de voorstelling is niet mogelijk. Voor aanvang van de voorstelling kunnen de toiletten worden bezocht. 

Anker 1
bottom of page