HILARISCHE KLUCHT VAN MARC CAMOLETTI
BOEING BOEING

1/9

SPEELDATA 2021 

VR 22 JAN - 20.15 UUR

WO 27 JAN - 20.15 UUR

DO 28 JAN - 20.15 UUR

VR 29 JAN - 20.15 UUR

ZA 30 JAN - 16.00 UUR (MAT)

ZA 30 JAN - 20.15 UUR

* wijziging i.v.m. corona voorbehouden

THEATER IN ZUYD

Akkerlaan 21, Bussum

 

Reserveren kan ook via

info@nhtoneel.nl of telefonisch 020 - 635 30 30

(ma tm vr - 10.00 - 15.00)

 

Boeing Boeing is een ‘ouderwetse’ klucht met minnaressen in verschillende slaapkamers, met slaande deuren en vrolijk makende verwarring. Heeft u deze heerlijke komedie in oktober gemist, dan kunt u deze vlak voor de kerst nog zien. Wie zin heeft in een heerlijk avondje lachen moet toch proberen om nog een kaartje te bemachtigen.

 

Het draait allemaal om de nogal flamboyante vrijgezel Bernard, die een relatie onderhoudt met drie verschillende stewardessen die voor drie verschillende maatschappijen vliegen. Zolang de vluchtschema’s op elkaar aansluiten, gaat er niets mis en kan de potente versierder vrolijk doorgaan met het beurtelings wisselen van drie minnaressen. Zodra ze hun vlucht achter de rug hebben spoeden ze zich naar zijn woning in Ouderkerk aan de Amstel. Een sullige vriend is partner in crime en manoeuvreert hem listig door de intrige heen. Het kan niet anders of op een gegeven moment loopt alles toch in het honderd. De ene stewardess is nog niet vertrokken en de andere komt reeds hongerig naar liefde aangesneld, maar er valt niets meer te redden.

 

Zeker in deze corona-tijden heeft het publiek duidelijk zin in een avondje lachen. De bewerking van regisseur Peter van Bokhorst heeft inmiddels bewezen dat Boeing Boeing nog steeds hilarisch en niet gedateerd is. Het spel van de vijf acteurs is zoals altijd bij NH Toneel uitstekend. Een absolute aanrader!

Tekst

Marc Camoletti

Vertaling, bewerking en regie: 

 Peter van Bokhorst

Lichtontwerp 

 Mico van Zalingen

BERNARD

Ronald van der Woude

JANET

Savannah Stolk- Sazias

KOOS

Peter van Bokhorst

CHANTAL

Corien van den Wall Bake

GRETEL

Rozemarijn Klifman