top of page

KLEEDT U ZICH

DAAR MAAR EVEN UIT

 

EEN HILARISCHE KNETTERGEKKE ZIEKENHUISKOMEDIE!

Foto Paul Smet / Peter van Bokhorst

SPEELDATA 

okt/nov 2018

THEATER IN ZUYD

Akkerlaan 21, 1403 PS Bussum

PUBLIEKSREACTIES

Wij hebben, weer, genoten van de uitvoering van NH Toneel. Heerlijk spel, waarbij we het spel van Noah extra willen noemen/roemen, eerlijk en fris!

 

John R. Weinberg / 31 okt 2018

We hebben gisterenavond genoten van

de klucht. Echt hilarisch en fantastisch gespeeld. Wat een timing. Ook diep onder de indruk van het soepele "liftgebruik". Verheug me op de volgende.

 

Florence Lamsvelt / 1 nov 2018

HET VERHAAL

Het is vijf december en het lijkt zoals ieder jaar weer een gezellige Sinterklaasavond te worden voor neuroloog Boudewijn van Rossum. Na het werk gaat hij lekker met de hele familie thuis voor de haard pakjesavond vieren. Maar dan staat er opeens een oude bekende voor zijn neus. Deze dame heeft voor hem een onverwachte sinterklaassurprise meegenomen naar het Blaricumse Tergooi ziekenhuis. Deze ‘surprise’ leidt tot onbeschrijfelijke en doldwaze verwikkelingen. De chaos zal alleen maar toenemen naarmate de avond vordert. Kortom...een heerlijk avondje lachen.

 

Spel: Robert Jan Heyning, Rozemarijn Klifman, Mieke Rentier, Paul Smet, Peter van Bokhorst, Frans Pieterson, Savannah Stolk-Sazias, Noah van Bokhorst en Ronald van der Woude

 

Tekst/bewerking: Jack Nieborg / Peter van Bokhorst 

Regie: Peter van Bokhorst 

Lichtontwerp en techniek: Bart de Kleyn 

bottom of page